Овен - Годишен хороскоп за 2013 г.


Въпреки че Черната Водна Змия е подготвила на Овните една трудна, донякъде непредсказуема година,многообещаващи перспективи очакват представителите на зодиакалното съзвездие.
По-голямата част от 2013 г. ще бъде време на възход. Овните с ентусиазъм ще се захващат с всякакви задачи, привлекли интереса им. Най-вероятно чедата на Марс няма да могат да си починат през следващите 12 месеца. Работа ще има много, а също така предстоят и промени. Добрите взаимоотношения с хората ще са главен фактор за успеха на Овните, докато конфликтите и прекомерните амбиции ще погубят всякакви благоприятни възможности.

Овенът винаги е пълен със сили и желание да промени нещо в живота си, а 2013-та г. ще го "зарадва" с доволна монотонност. Покровителката на годината е търпелива, предпочита да се движи само в планирани и проверени направления, отчитайки всички опасности, които може да срещне по пътя си, а Овенът, тъкмо напротив - винаги е с рогата напред. Ето защо още през първите дни от годината той трябва да започне да планира всичко предварително и да възпита у себе си търпение. Успехът ще дойде само при прилагането на разумно поведение. Овенът трябва да се научи да бъде пределно сдържан и уравновесен в думите и постъпките си. През тази година по-правилно ще бъде да поддържа огъня и да забави хода на събитията, отколкото да ги форсира - ще претърпи крупно поражение.

Много от целите, които Овенът си е поставил, ще изискват няколко опита, за да бъдат достигнати.

Във всяка житейска сфера представителите на зодията трябва да се ръководят предимно от мнението на околните, да търсят работата в екип, да намерят съмишленици и приятели. Овенът умее чудесно да общува с хората, но за съжаление необузданият му нрав често е причина за кавги и раздори. През тази година е необходимо с всички сили да избягва конфликтите, защото те могат сериозно да му навредят.

Първата половина на Пролетта може да го зарадва със силен възход в бизнеса/кариерата и късмет във всички начинания, но във втората, близо до лятото, са възможни сериозни разногласия с партньорите и колегите, спорове с роднини, кавги в семейството, раздори с любимия, и дори трайни раздели и прекратяване на взаимоотношенията.
Лятото идва с обилие от задачи и на Овена ще му се стори, че трябва да е по едно и също време на няколко места. Не трябва да позволява обаче прекомерната ангажираност да се отрази върху отношенията му със семейството. През този период е особено важно да се съсредоточи върху нещата, които обогатяват живота му, да се откаже от вредните привички, мързела, бездействието и безгрижното си отношение към бъдещето. Именно лятото ще бъде неговата стартова площадка към успеха, затова навреме трябва да се ориентира какво и как да предприеме, да отчете всички възможни последствия и евентуални вреди.

Есента ще обгърне ласкаво Овена - той ще престане да преодолява проблеми и ще забележи, че му е все по-лесно да управлява живота си, получавайки от него именно това, което желае.
Не трябва да бъде прекалено високомерен или затворен - в най-трудните моменти ще му помогнат приятелите - не бива да ги отблъсне с арогантното си поведение.

През годината на Черната Водна Змия Овенът не трябва да се надява на милостта на съдбата - длъжен е да развие своята собствена интуиция и професионални способности, за да може да вземе успеха в ръцете си. Хазартните занимания и поведение могат да доведат представителите на зодията до пълен крах, затова следва да бъдат внимателни в решенията си.
Вроденият им оптимизъм няма да им позволи да увесят нос.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign