Телец - Годишен хороскоп за 2013 г.


През 2013 г. достойнствата на Телците ще бъдат признати от всички. Годината ще бъде удачна, ако представителите на зодията продължат търпеливо и упорито да работят, без да бързат и без да се стремят да постигнат непостижимото.

В действителност още от първите месеци на годината при Телците се очаква скок нагоре по стълбицата на кариерата. Благоприятните възможности ще ги съпровождат навсякъде, а упоритият им, твърд характер, допадащ на покровителката на 2013г. - Черната Водна Змия, ще им помогне да преодолеят дори най-стръмните препятствия по пътя напред.
Ако Телците направят грешката да се опитат изведнъж да променят всичко в живота си, без да са направили предварително план, те рискуват да загубят много време, сили и средства, но така или иначе няма да пожънат успех.

През 2013 г. галениците на Венера няма да скучаят. Представителите на зодията ще бъдат малко или много 'под светлините на прожекторите', ще си позволят да участват в различни развлекателни мероприятия, с удоволствие ще отбелязват поводи и празници. Макар и да срещнат много проблеми по пътя си, Телците ще чувстват, че лесно могат да се справят с тях.

Пролетта ще предизвика у тях чувство на възторг и наслада. Телците ще поискат да направят нещо значимо за бъдещето си, от което не само да извлекат материална полза, но и да допринесат за повишаване социалния си статут.

Представителите на зодията ще общуват с удоволствие и ще помагат на хората, но трябва да бъдат много внимателни, защото често ще бъдат използвани. Трябва да обърнат гръб на онези, които експлоатират тяхната сила, мощ и добрина за своя собствена изгода.

Телците трябва максимално да използват годината, за да си спечелят великолепна репутация, да заслужат авторитет пред колегите и началниците, да намерят идеалния партньор за своя бизнес.
У Телеца-бизнесмен ще възникнат нови идеи за реорганизация, които той веднага ще пожелае да приложи на практика.
Служителят Телец още в началото на пролетта ще получи чудесна възможност да смени работното си място или го очаква повишение. Но трябва да премине към нови отговорности единствено и само тогава, когато е напълно уверен в перспективността на новото начинание.
Възможно е Телецът-служител да се замисли за създаването на собствен бизнес, но за успешното му начало ще е нужна партньорска подкрепа от надеждни хора.

Най-голям успех през настъпващата 2013г. очаква Телците, занимаващи се с творчество, социални мероприятия или благотворителност.
Представителите на зодията ще бъдат великолепни организатори, умеещи да сплотят дори най-разединения екип.

Възможно е през първата половина от годината Телците да чувстват известен натиск от страна на обстоятелствата, което може да ги накара да се откажат дори от най-амбициозните си планове и идеи, но от средата на годината те ще станат любимци на съдбата и въпреки някои трудности ще могат да сторят за бъдещето си повече, отколкото през изтеклата 2012 г.

През годината на Черната Водна Змия особено добре ще се развиват онези дела, започнати през 2012 г. При разумна планировка Телците могат да разширят своето влияние в професионалната сфера или бизнеса, оставяйки си време и сили не само за работа, но и за щастлив и чувствен личен живот.

През пролетта представителите на зодията ги очакват не само впечатляващи лични и приятелски запознанства, но и делови контакти, удачни споразумения, съдбоносни срещи с влиятелни хора, готови да им окажат всякаква възможна помощ и съдействие в предприетите начинания.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign