Мъжете, по които жените въздишат: Тео Теодоридис


Смугла, безупречна кожа... тъмно кестенява, разкошна коса, която те предизвиква да заровиш пръсти в нея.... изсечени като от майстор скулптор черти на лицето... тяло, провокиращо огнени желания... и зелени очи, които приковават, хипнотизират, омайват, карат те да загубиш разсъдък... Не, не сте попаднали на страниците на любовен роман, така изглежда гръцкият модел Тео Теодоридис. И въпреки казаното дотук, думите са някак постни, неспособни да опишат магнетичната красота на този мъж.

Роден е на  28 август 1976г. в Германия в семейството на емигранти, но е израснал в Гърция.


Когато е на 8 години, семейството му се премества в Солун, а Тео започва да се занимава с източни бойни изкуства.  След казармата се отказва от спорта и за известно време продава зеленчуци на пазара. Така го намира агенцията за модели.


От този момент нататък, пътят до успеха е само въпрос на време. Освен като модел и манекен е работил и като актьор и певец. И още нещо вълнуващо - обожава танците! А за да разпалим още малко любопитството Ви, ще уточним - фламенкото е неговата страст.
 
Красавецът, каращ женските сърца да бият учестено, за съжаление си спечели печална слава, когато преди няколко години бе заловен в опит да внесе в Гърция над 4 килограма колумбийски кокаин.Днес всичко е зад гърба му, а той продължава да е все такава красив...

Достатъчно е само веднъж да погледнеш в тези очи и изразът "да се влюбиш от пръв поглед" придобива ново звучене...

Колко е висок? - 188 см, а каква зодия е? - Дева.
Дали задоволихме любопитството ви? Съмняваме се... :)

Една от рекламните кампании с негово участие:
<object width="400" height="300"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BYcquKPM75A?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BYcquKPM75A?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Oфициален сайт

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign