Годишен хороскоп за 2013г.


Човекът е висше създание, чиято движеща сила се крие в способността му да сътворява. Хороскопът е своеобразна програма за реализация на това основно предназначение на личността. Запознанството с астрологичната прогноза може не само да ни вдъхнови за действие, но и да ни предпази от разрушителното въздействие на обстоятелствата. Повече от шест хиляди години астрологията помага на човечеството да постигне успех в предприетите начинания и в любовта, да запази здравето си, да усъвършенства разума си с усвояването на нови знания... Именно на тези задачи е посветен и хороскопът за 2013г.

Черната Водна Змия е покровителката на следващите месеци. Под нейното влияние много хора ще изпитат разочарование от своите импулсивни действия, довели до (не)поправими грешки. Времето на празните разговори, на мимолетните обещания и мързела отмина. Настъпи период на целеустременост, съсредоточеност и практическо приложение на натрупаните умения и опит.

Планетарните аспекти на 2013г. съставляват изключително силна, но в същото време двузначна аура на периода. Лунните възли и Сатурн в Скорпион ще обвият следващите месеци в непредсказуемост, потайност, до известна степен ще прикрият благоприятните пътища и възможности. През целия период, въпреки привидната лежерност, ще бъде необходимо да сме подготвени за всякакви изненади и трябва да можем да вземаме решения на момента - при това добре обмислени! Тази особеност на годината ще превърне интуицията в особено ценно качество. През периода на Черната Водна Змия хората, имащи тази способност, ще се сдобият с много по-голям успех от останалите. 

Какво Ви очаква през 2013г. според личната Ви зодия? Запознайте се подробно, като кликнете върху зодията си:comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign