Козирог - Годишен хороскоп за 2013 г.


През 2013г. Черната Водна Змия ще донесе на Козирозите изключително благоприятни перспективи, но въпреки това представителите на зодията ги чака усилена работа и регулярно справяне с препятствията, излизащи на пътя им. В по-голямата си част тези препятствия ще бъдат предизвикани не толкова от ефимерни външни обстоятелства, колкото от промяна в характера на любимците на Сатурн. Козирозите ще бъдат склонни да прехвърлят задълженията си върху чужди плещи, с удоволствие ще се настроят да почиват върху лаврите си и ще се опитат да се измъкнат от тежката работа. Ще се отнасят към живота леко и игриво - неща, нетипични за тях... Да, но господарката на годината не обича подобно лекомислие, тя покровителства сериозното отношение и спокойствието във всички области, така че рогатковците ще трябва да преосмислят поведението си и да се преборят с игривия порив.

В началото на 2013г. Козирозите ще преливат от свежи революционни идеи, много от които наистина ще си струва да бъдат реализирани. За съжаление ще се надяват на лесна победа, а задачите, изискващи активното им усилие, ще бъдат отложени. Възможно е също така, да се увлекат от нещо странично, извън лоното на постоянната им работа, с цел създаването на свой собствен имидж, но ако смесят двете дейностии изходът никак няма да е благоприятен. Имайки предвид изложеното, можем да кажем, че е твърде вероятно още през първите седмици на 2013г. Козирозите да допуснат тотални грешки, които после ще бъде трудно да бъдат оправени.

Обилието от проблеми, за които намекнахме в началото, не трябва да плаши представителите на зодията, защото годината, като цяло, ще бъде спокойна и обещаваща. Единственото, което се иска от тях, е да яхнат гребена на вълната, да се борят, да бъдат целеустремени и да не прескачат възможността за малки победи, тъй като след себе си те ще донесат по-големи. Именно активната позиция ще бъде печеливша, а пасивността може да много отдалечи успеха. От Козирозите се иска винаги да бъдат в течение на нещата и по повъзможност лично да контролират касаещата ги ситуация.

През пролетта в професионалната дейност и/или бизнес на Козирозите се очаква забележим подем, но този период е белязан също и от появата на конкуренти, така че подвластниците на Сатурн ще трябва да се борят за запазване на позициите си. Трябва да вметнем, че хитрите и проницателни Козирози, надарени с природна мъдрост и житейски опит, лесно ще се справят с предизвикателството, дори без да се наложи да вадят тежката артилерия. Ако правилно изиграят картите си, зад тях ще има достатъчно голяма маса поддръжници, които ще бъдат най-силният им коз. При добро стечение на обстоятелствата още в началото на лятото Козирозите ще се радват на заслужените победи и смело ще продължат напред.


Във всички бъдещи начинания Козирозите ще имат небивал успех, стига да успеят да ги финализират. Мързелът е категорично забранен, тъй като добрите възможности на годината ще бъдат безвъзвратно пропилени.

Цялото лято ще бъде изпълнено с труд и ангажименти, но към средата му представителите на зодията ще могат спокойно да си позволят няколко дни отпуск - това ще ги зареди и ще обнови идеите им. През есента, отдъхнали и освежени, Козирозите ще се върнат към служебните си занятия и много скоро ще бъдат възнаградени с нова вълна от успех, идваща, благодарение положените до момента усилия.

В заключение следва да добавим, че през 2013г. Козирозите не трябва да бъдат прекалено доверчиви, особено към непознати хора, защото лесно могат да станат жертви на мошеници, омагьосали ги с ласкави слова и велики обещания.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign