Риби - Годишен хороскоп за 2013 г.


През 2013г. Рибите ще бъдат изключително делови и активни. През изминалата година те свършиха чудесна работа и периодът на Черната Водна змия ще премине под знамената на по-нататъшното развитие на успехa.
За представителите на зодията следващите месеци ще бъдат повече от удачни - те ще се чувстват буквално като "риби във вода". Повечето от професионалните им занимания ще изискват приложение на творчески способности, а както е известно, подвластниците на Нептун са изключително надарени в тази област. Огромен плюс за тях е това, че са любимци на господарката на годината, ето защо спокойно могат да опитат силите си в други професионални сфери, избирайки своя ползотворен бъдещ трудов път.

Както вече споменахме, годината ще бъде извънредно късметлийска и продуктивна за Рибите. Многото идеи, витаещи в главите им, най-после ще имат възможност за реализация. Дори най-амбициозните планове не бива да бъдат пренебрегвани, тъй като с  малко повече усилия те също могат да бъдат доведени до успешен завършек.
С началото на пролетта представителите на зодията буквално ще разцъфнат и ще изпитат бурно желание да осъществят поставените си цели. Ще покажат способностите и талантите си, и с удоволствие ще участват не само в колективната работа, но и в обществени мероприятия. Нуждата от нови впечатления обаче ще тласне Рибите извън обичайната система на работа; за тях е присъща потребността от загадъчност, интрига, необикновени преживявания. Именно поради тази причина те ще бъдат склонни да се поставят в сложни ситуации и да правят от мухата слон там, където сметнат, че нещата се развиват твърде рутинно. Трябва да отбележим, че подобно поведение често се възприема от околните като налудничаво или като подигравка с тях самите. Ето защо ексцентричността и егоцентричността на Рибите може да доведе до конфликти и е твърде вероятно любимците на Нептун да бъдат отхвърлени от колектива. Самотата не е нещо непознато за тях, но през тази година тя няма да им донесе нищо добро. Правилната стратегия в случая е да обуздаят малко театралните си пориви, за да могат да работят ползотворно с колегите и партньорите си.


Не бива и да влизат в конфликт с по-висшестоящи, тъй като това може да доведе до уволнение или загуба на пари. Като цяло всички стъпки в работата и личния живот трябва да бъдат щателно обмислени. През тази година Рибите не трябва да се поддават на желанието си за импровизация, тъй като тя може значително да ги отклони от пътя на успеха.

Твърде вероятно е през 2013г. представителите на зодията да се сблъскат с измами или да станат жертви на мошеничества затова трябва да бъдат изключително внимателни, особено по отношение на финасовите въпроси. Не бива да се доверяват на първия срещнат, а така също не е нужно да посвещават всеки един в своите бъдещи планове - недоброжелателите лесно могат да се възползват от предоставената информация и да причинят куп беди.

Ако Рибите се занимават с творческа дейност, тази година може да бъде наистина триумфална за тях. Единствено трябва да се замислят за правилното приложение на своите таланти и да не се поддават на мързела или депресията (към което безспорно имат склонност).

В обощение ще добавим, че през 2013г. представителите на зодията ще плават срещу течението,"разсичайки" смело проблемите, които съдбата им е подготвила като изпитание. През идните месеци Рибите имат реалната възможност да сменят своето местожителство, а към края на годината и работата си. И в двата случая ще се окажат в много по-благоприятни условия.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign