Скорпион - Годишен хороскоп за 2013 г.


През 2013г. Скорпионите ще бъдат изключително дейни и успешни. Цялото размирно настроение на годината ще бъде в тон с тяхното, и те ще се чувстват като риби във вода - леки и свободни. Още през 2012г. представителите на въпросния зодиакален знак са започнали градивно да строят живота си, и през настоящата година успешно ще продължат пътя на реализация на вече поставените идеи. Особено тревожни проблеми не се предвиждат, но все пак на Скорпионите ще им се наложи да решат няколко значими дела в кариерата си, които могат да станат повратни в тяхната професионална съдба.

Черната Водна Змия е приготвила на Скорпионите много добри възможности за промяна в живота. С голямо удоволствие те ще поемат юздите на съдбата си, ще се почувстват лидери в работния колектив, ще продължат образованието си, ще се пробват в нови сфери на деятелност, и така, докато не открият истинския път в живота си. Скорпионите са едни от любимците на домакинята на годината, те ще се ползват с нейното благоволение и ще получат пълната й подкрепа във всички свои начинания.


Но дори през тази изключително благоприятна за тях година, Скорпионите не са абсолютно ваксинирани срещу трудностите. Просто трябва да останат верни на себе си - да не предприемат рисковани действия, да премислят добре започнатите начинания и да не рискуват безогледно. Уникалната им интуиция може да послужи както на тях, така и на близките им. Скорпионите имат дарбата да предугаждат проблемите - нещо, изключително полезно в напрегнати времена.

Що се отнася до трудностите, които споменахме по-горе, те  касаят до отношенията с околните. Скорпионите са изключително злопаметни създания - дори и външно да не дават вид, че са засегнати, можете да бъдете сигурни, че в душата си те пазят ярко спомена за нанесената им обида. В първия удобен момен безжалостно ще ужилят противника си - при това в момент, в който врагът им най-малко очаква това. Много от хората, имали си вземане-даване със Скорпиони, считат тази тяхна черта за прекомерна агресия, злоба и безпричинно коварство. Подобни скандални ситуации очакват представителите на зодията в края на пролетта, а така също и в началото на есен 2013г.

През пролетта и лятото Скорпионите ще бъдат ангажирани с бизнеса си и по-точно неговото разширяване, реализирането на нови проекти и идеи. Плановете им могат да се простират далеч в бъдещето, тъй като галениците на Черната Водна Змия са достатъчно смели и амбициозни. През есента представителите на зодията, съумели да се възползват от благоприятните възможности на годината, буквално ще почиват върху лаврите си, наслаждавайки се на редицата постигнати успехи.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign