Стрелец - Годишен хороскоп за 2013 г.

Годината на Черната Водна Змия ще бъде изключително успешна за Стрелците. Те ще ползват материалните бонуси и възможностите от изминалта година, тъй като са се погрижили правилно да устроят своя личен живот и работа. Предстои им да продължат усилията си за изграждане на кариера и/или развитие на бизнеса - трябва да бъдат не по-малко целеустремени и активни в сравнение с 2012г., за да не пропилеят натрупания положителен опит. През годината на Черната Водна Змия представителите на зодията могат да уредят и личния си живот - предлаганите възможности ще ги удовлетворят напълно и те ще могат с лекота да положат основите на своето бъдещо щастие.

Изминалата година бе доста трудна за Стрелците. Наложи им се да положат прекомерни усилия, за да стартират машината на своя успех. Благодарение на положения труд обаче, през 2013г. всички нови идеи и проекти ще се реализират без особени спънки. Най-важното, което трябва да направят Стрелците, за да не помрачат щастливата си звезда, е да не отвличат вниманието си с незначителни неща, а да посветят цялото  време на своята основна цел.

Представителите на зодията неслучайно са считани за Учителите на Зодиака (припомнете си за Кентавъра от гръцката митология). Още от самото начало на годината те ще бъдат много дейни и по един или друг начин ще се превъплътят в ролята на наставници, лектори, ръководители. Стрелците могат с лекота да организират колективна работа (дори и ако начинанието е сложно), както и да бъдат умели организатори на обществени мероприятия - трябва да сенаучат да се възползват от тези си качества.

Наред със Скорпиона, а може би дори повече, Стрелците са истински любимци на господарката на годината. Тя ще ги надари с по-големи правомощия, ще им предостави всички шансове да сбъднат мечтите си и подобрят своя начин на живот. Това обаче не трябва да става повод "кентаврите" да скръстят ръце и да чакат всичко наготово. Проблемите никога не спят и трудности дебнат иззад всеки ъгъл. В голяма беда могат да изпаднат Стрелците, които поради големите си амбиции харчат средства с широка ръка - без да мислят за последиците. Добре е още в началото на годината да помислят за допълнителна работа или реорганизация на бизнеса си, приходите от която ще им позволят да запълнят празнините в необходимия им бюджет. Трябва да споменем, че намирането на начин за допълнителен доход ще бъде изключително леко и бързо, стига само Стрелците да го поискат.

Като инвестиция в собственото бъдеще Стрелците могат да започнат обучение, да изкарат преквалификационни курсове, да посетят различни семинари и събрания. Образованието винаги е било залог за успешно бъдеще и представителите на зодията не трябва да бъдат лениви в учението.

Донякъде заслепени от собствения си триумф, Стрелците могат да предизвикат разрив в отношенията си с близки хора и колеги. Това ще бъде втората им крупна грешка. Въпреки успешната година, през втората й половина, представителите на зодията могат да имат големи проблеми в личния живот, а така също и в деловите отношения. Трябва да укротят високомерието и горделивостта си и да запомнят, че 2013г. е преди всичко период на колективна работа.

С настъпването на есента Стрелците ще могат да отпуснат ръце и щастливи да пожънат плодовете на своя труд. През този период те могат да отделят внимание на някаква благотворителност, да укрепят връзките си с онези партньори, с които все още не са се сработили добре, а така също да посветят свободното си време на някакво ново творческо хоби. Всичко това ще има благоприятно развитие в бъдеще, при това много по-ползотворно от очакваното.

Към края на годината ще настъпи хармония в личен план и много от Стрелците ще признаят този период за най-щастлив и плодотворен в своя живот.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign