Везни - Годишен хороскоп за 2013 г.


Годината на Черната Водна Змия ще бъде доста сложна за Везните. Това ще се дължи не толкова на количеството проблеми, които представителите на зодията ще срещнат по пътя си, колкото на самите Везни - "кутията на Пандора" е тяхната типична нерешителност, желанието им да пристъпват на пръсти през трудностите, а след това да прехвърлят затрудненията си върху чужди плещи. Покровителката на годината далеч не толерира подобно поведение и напълно сериозно се отнася към необходимостта всеки сам да застане лице в лице с проблемите си. Ако Везните продължат с "потребителския" си начин на  живот, рискуват да останат далеч отвъд периферията на успеха.

През 2013г. Везните не могат да бъдат наречени любимци на съдбата. Те ще работят, но усилията им ще  потъват в морето от проблеми и малки неудачи. В един момент  ще им се стори, че целият свят е настроен срещу тях, че желанията и целите им никога няма да се осъществят.

Във всяка една сфера Везните ще работят под напрежение и/или тормоз, и още първия път, когато срещнат препятствие на пътя си, ще бъдат склонни да захвърлят всичко предприето, обричайки го на провал.

Везните бизнесмени ще усетят спад в печалбата и ще се усъмнят в рентабилността на бизнеса си, което на свой ред ще стане причина да пожелаят да реорганизират всичко и да започнат развитието си от самото начало.

Всичко казано дотук не бива да отчайва Везните, защото подобни изпитания и трудности няма интензивно да съпътстват представителите на зодията през цялата година.
Ако работят активно и целеустремено, без да се лутат от едната крайност на другата, Везните могат бързо да изкоренят из основи проблемите, и дори да постигнат завидни успехи. Представителите на зодията трябва да възпитат у себе си самоувереност, постоянство и съгласуваност на действията си. За да могат да "постелят килимчето на щастието пред себе си", е добре още в началото на годината да си направят нагледен план, по който стриктно да работят, отмятайки свършените дела. Малки отклонения от плана разбира се ще има, но Везните не бива кардинално да променят  всичко, тъй като ще се обрекат на неуспех.


При това количество от проблеми и тревоги не е никак изненадващо, че повечето от Везните ще бъдат склонни да изпаднат в депресия. В никакъв случай обаче не бива да допускат това! Трябва да запомнят, че те самите са своят най-добър приятел,  да извадят цялата си добродушна, състрадателна и весела природа наяве - това ще бъде тяхната ръка, протегната за помощ. 2013г. не следва да бъде разглеждана като период, изобилстващ от неприятности и пречки, а като година, предоставяща възможност за натрупването на безценен опит.

Още през началото на лятото Везните ще забележат, че проблемите им са намалели, а те самите са станали по-устойчиви и съобразителни - хора, способни да решават нещата в действие.

През топлия сезон, наред с професионалните занимания, Везните трябва да отделят време за обучение и самовъзпитание. Могат да прочетат стойностни книги, учебници по философия или психология. Някои от представителите на зодията ще бъдат увлечени от мистичното, религията, окултните науки - това не е повод за притеснение, защото все пак Везните са двойнствен зодиакален знак.
Хората, занимаващи се с преподавателска дейност, ще имат небивал успех. Същото се отнася и до творческите личности - художниците, писателите, скулпторите и т.н. най-после ще бъдат забелязани и оценени подобаващо. А ако случайно почувстват спад в силите и идеите си, е добре да отделят време за релакс сред природата или да посетят интересно културно събитие - това ще ги зареди положително.

През есента постепенно всичко ще влезе в норма. Везните ще могат да отделят повече време за личния си живот; да оберат плодовете от положения труд в работата; да се придвижат нагоре по стълбицата на кариерата.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign