Водолей - Годишен хороскоп за 2013 г.

Ако през изминалата 2012г. Водолеите са били активни и дейни, те ще посрещнат началото на годината на Черната Водна Змия в пълна бойна готовност. Този период обещава да бъде изключително удачен, при условие, че представителите на зодията съумеят да запазят борческото си темпо. Ако през 2012г. Водолеите са били по-лениви, то през тази година ще се наложи бързо да наваксват изпуснатото, за да не изтърват късмета си. 2013г. предлага прекрасни възможности за подобряване начина на живот на представителите на зодията и поради тази причина те могат да считат своите усилия като инвестиция за по-хубаво бъдеще.

В началото на 2013г. Водолеите ще бъдат малко объркани. Те може да се люшкат между различни неща, без да се решат да започнат нито едно от тях. Много време ще мине в лутане, тъй като представителите на зодията се отнасят към живота леко и не обичат да полагат прекомерни усилия, за да постигнат дадена цел. За съжаление обаче господарката на годината няма да им прави подаръци или услуги, така че Водолеите ще трябва да разчитат само на собствените си сили и да не се надяват на милостта на изменчивата съдба.
Виждайки как възможностите неумолимо изчезват под носа им, в края на февруари представителите на зодията най-накрая ще се вземат в ръце.Ще се помъчат да свършат цялата работа, която са изоставили по-рано, стараейки се да я доведат до логичния й завършек, като при това ще пожънат прекрасни резултати.

Благодарение на присъщата им склонност към общуване, Водолеите ще се сдобият с много нови приятели и много дружески връзки, и ще формират основата на евентуален бъдещ бизнес.
Въпреки еуфорията от първите трудови победи, към пролетта представителите на зодията ще се сблъскат с неприятна ситуация в отношенията си с партньори и колеги. Като идейни вдъхновители и организатори на работния процес, въздушните подвластници на Уран разчитат на безусловно първенство във всичко, но понякога се случва партньорите им да се окажат в пъти по-проницателни и силни от тях самите. Ако за служителите-Водолеи това ще бъде само удар по самочувствието, то за ръководителите или бизнесмените това ще бъде нееднозначна ситуация, която ще ги постави в безизходица. От една страна на тях ще им се прииска да преустановят партньорствата, уронващи самомнението им и каращи ги да изглеждат слаби и неспособни, а от друга - ще бъдат доволни от постигнатото и показаните добри резултати. Правилният път, както винаги, ще бъде по средата. Ако Водолеите съумеят да усмирят своите прекомерни амбиции и високомерие, то те ще спечелят не само добри приятели и силни партньори, но и ще придобият прекрасен житейски опит, който ще им бъде единствено в плюс. При всички случаи, поучаването от собствените ни грешки е чудесен начин да обогатим запасите си от знания и умения.

До средата на годината Водолеите ще бъдат ангажирани с бизнеса си и израстването в кариерата. През второто полугодие обаче те ще почувстват неустоим порив да впрегнат всичките си усилия, да рискуват и направят скок напред, за да могат по-бързо да достигнат бленувания успех. През този период представителите на зодията ще се превърнат в работохолици, твърде възможно е да сменят работата си или да усвоят нова професия. За съжаление всичко това ще доведе до конфликти в личния живот. Като допълнение ще се появят и съдебно-правни проблеми, поради което Водолеите трябва да бъдат изключително внимателни при подписването и попълването на различни документи.

Във финансово отношение годината ще бъде правопропорционална на усилията, положени от Водолеите. Ако те работят усърдно и целенасочено, постъпленията няма да закъснеят. Парични проблеми могат да възникнат единствено в най-смутните моменти от годината, когато представителите на зодията имат конфликти с партньорите си или сменят работата си. Прекомерните разходи, които са склонни да правят подвластниците на Уран, също могат да подкосят бюджета им, затова е по-добре да ограничат необмислените покупки. 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign