46-годишната Синди Крауфорд обожава своята възраст

Синди Крауфорд безспорно е един от най-красивите топмодели на всички времена. От време на време тя обича да си спомня за своето звездно минало и взема участие в различни фотосесии. Наскоро известната хубавица разходи прелестите си на плажа в Малибу, за да демонстрира прекрасна фигура и отличен външен вид. Синди се снима за рекламната кампания на германската марка модни облекла C&A.

Брюнетката е на 46 години. Днес тя рядко се съгласява да взема участие във фотосесии и предпочита да качва в Twitter свои снимки от минали години. Но това съвсем не означава, че Синди се е състарила и изглежда зле. Тъкмо напротив! Нейната фигура е в прекрасна форма, кожата и е гладка и красива, а бюстът й е все така стегнат.

"Знам, че вече не съм млада, но това изобщо не ме разстройва. В крайна сметка има страхотни неща, които идват в живота с възрастта. Например усещането за комфорт и хармония със самата себе си. Днес аз се обичам повече от преди, и се приемам такава, каквато съм - без да се тормозя с унищожаваща самокритика - нещо, типично за младите жени..." - разказва Синди в интервщ през американското списание Us Weekly.

Топмоделът е на мнение, че всичко най-хубаво, което ни се случва, е въпрос на гледна точка и душевен мир.

"Красотата е комлекс от много неща. Аз не пуша, не прекалявам с излагането на слънце, активно се занимавам със спорт. Правила съм това в продължение на много години, и ще продължавам." - казва Синди.

Красивата морена не се подлага на диети - тотално ги отрича, считайки ги за абсолютно излишни. Уверена е, че най-доброто нещо е да живееш в хармония със себе си.

Синди признава, че преди около десетина години се е подложила на лека козметична интервенция с ботокс,  след което веднага е съжалила. Според нея козметичните постижения и добрата грижа за себе си са по-добрият вариант пред скалпела или инжекциите. Браво, Синди!

Вижте още:
Красота без възраст

7 Сексапилни и известни жени, прехвърлили 50-те

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign