Какво да носим през годината на Черната Водна Змия?

Както може би вече знаете, 2013г., според китайския зодиак, ще премине под егидата на Черната Водна Змия. Новата година започва на 10.02.2013г. В настоящата статия ще разгледаме какви тоалети е добре да носим през идните месеци и какви е по-добре да избягваме, ако не искаме да загубим късмета си. Предложенията са на база препоръки от водещи стилисти и астролози, представени в снимки. Черната Водна Змия е мъдра и стилна, харесва хора с добър вкус, обича изискаността и разкоша, изяществото и елеганса. Покровителката на годината не е вулгарна, пред откровено сексуалните облекла, тя предпочита загадъчната еротика и съблазнителния финес.
Цветовете на змията са черно, всички оттенъци на синьо, зелено и сиво (най-добре в тъмни нюанси); хладната палитра на багрите и блясъка (без златисто). Ако все пак обичате червено, спрете се на вишняво или винено.

Класическите дълги рокли или костюми, подчертаващи формите на тялото, но без излишни детайли; полите, обвиващи бедрата, но с дължина до коленете - това е любимият стил на Черната Водна Змия. При това тоалетите могат да бъдат дори от ефирни материи, а така също и от "металически" платове в студена тоналност.

В никакъв случай не носете платове, наподобяващи змийска кожа (или още по-зле - натурална такава), дори не използвайте подобни аксесоари, защото в противен случай гневът на древното създание ще бъде неизбежен.

По черните одежди могат дискретно да проблясват пайети и кристали, апликации или други детайли, но - умерено! Змията не понася пошлостта и безвкусицата.

Матовите или блестящите тъкани в тъмни и студени цветове, особено пък, ако са скъпи и качествени, са чудесен начин да погалите егото на Змията. Като цяло, материите, които на допир напомнят за гладката змийска кожа - коприна, сатен, атлаз, шифон, кадифе - са най-добрият избор, който можете да направите.

Любителките на синьото този път имат щироко поле за изява, тъй като това е цветът на водната стихия. Допустими са както тъмни (дори синкаво-лилави) нюанси, така и модерните аквамаринови краски + целия спектър между тях. Синята палитра е изключително богата и има благотворно въздействие върху човешката психика, така че дори и да напълните целия си гардероб в тази гама, няма да съжалявате.

Да не забравим и благородните оттенъци на сивото - през 2013г. те също ще бъдат актуални, и никой няма да Ви нарече "сива мишка", стига, разбира се, да подберете тоалета и аксесоарите си грамотно.
Съвет: съчетанието от графитено сиво + винено червено е изключително стилно и балансирано.

Змията обича и зеленото, въпреки че този цвят далеч не отива на всички. В зависимост от специфичния нюанс, подхождащ Ви най-много, можете да изберете чудесен тоалет или аксесоар, който да привлече късмета на Ваша страна. Имайте предвид следното - тъмно-зеленият спектър и изумрудените оттенъци са любими на покровителката на годината.
Съвет: обърнете внимание на следната статия: "Какъв е Вашият цветотип?" В нея ще намерите полезна информация относно специфичните цветови нюанси, който най-много Ви отиват.

Що се отнася до украшенията, то среброто, бялото злато, платината, перлите, кристалите и диамантите могат да допълнят тоалета Ви и да Ви удостоят с благосклонността на Черната Водна Змия. Единственото, което не трябва да забравяте - всичко трябва да бъде изящно и в никакъв случай предизвикателно и набиващо се прекалено в очи. В конкретика - придържайте се към доброто старо правило - "по-добре малко и качествено, отколкото голямо и евтино."

Към облеклото, украсено с пайети или бляскавите материи, е най-добре изобщо да не добавяте накити. Можете да си позволите тънка гривна или фин пръстен от сребро, дискретни обеци от черен оникс, или полупрозрачни кристали. Украшенията във формата на змия също са добър избор.

Да обърнем внимание и на различните модели в конкретика. Имайки предвид предпочитанията на Черната Водна Змия, тази година "малката черна рокля" ще бъде повече от актуална. Дори по-екстравагантните модели с украсено бие или дантела също са по вкуса на покровителката на годината.

Деловите дами е добре да обърнат внимание на елегантните костюми с права пола, които могат да допълнят с един или два аксесоара. Следва да отбележим, че ярките акценти към тоалета са напълно допустими. Тънък червен колан, обеци с рубин или друга "вметка" в червено ще бъдат съвсем на място, и ще напомнят за силата и хищната природа на Змията.

Ако говорим за принтове, то геометричните детайли и орнаменти ще бъдат повече от актуални. Приветстват се също прозрачните вложки, неочакваните цепки и загадъчните деколтета - Змията обича да съблазнява, но не агресивн, а по фин и елегантен начин.

И най-важното - преди всичко тоалетът трябва да Ви бъде удобен, а не само модерен и стилен. През годината на Черната Водна Змия е добре да се чувствате удобно в дрехите си - като змия в кожата си. Жените трябва да се държат гордо и непринудено, да се движат плавно и изящно с неотразима елегантност, да покоряват и съблазняват - това са основните уроци, които е добре да усвоите.

А какво не трябва да обличате, за да посрещнете 2013г. (отново напомняме - на 10.02.2013г.)? Отговорът е лесен - всичко, което напомня за предишната година, и за естествените врагове на Змията. Това означава, че е най-добре да избягвате бодличките, кожите с дълъг косъм и пера, ярките оттенъци (особено оранжево-златисто и ярко червено - за облеклото) и бежово-кафявото.
На 10.02.2013г. не се опитвайте да бъдете "зайче" или "снежинка" - бъдете елегантна, изкусителна "змия", и късметът през годината Ви е гарантиран!

Вижте още:

1. Какво ни очаква през годината на Черната Водна Змия? 

2. Годишен хороскоп за 2013 г. - всички зодии


3. Модерните цветове за Есен/Зима 2012-2013

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign