Колекция спално бельо от Zara home - Сезон Пролет/Лято 2013

Уютът и комфортът в дома, особено в спалнята, до голяма степен зависят от покривалата и бельото, постелени върху леглото. Техният външен вид и качество завършват цялостния облик на помещението. Специалистите от Zara home прекрасно знаят това и отново са сътворили възхитителна текстилна колекция за спалнята, предназначена за сезон Пролет-Лято 2013г.

С красивите си флорални щампи и нежни бродерии спалното бельо Zara home може да превърне най-лежерната част от жилището Ви в истинско бижу. Цветовата палитра на домашния текстил е доволно разнообразна и има за цел да удовлетвори желанията на различните потребители. Веселите разцветки на тъканите са призвани да създават позитивно настроение и да Ви подготвят за благотворна почивка.

За по-романтичните натури са подходящи комплектите с флорални мотиви. Те даряват свежест и изпълват спалнята с нежно пролетно настроение. 

По-страстните натури ще открият себе си в спалното бельо, имитиращо кожи на хищни животни, и създаващо в помещението съответното настроение.

При избора на спално бельо следва да обърнете внимание на качеството на  материала, акуратността на шева, разцветката на текстила. В тези отношения Zara home заслужено се ползват с популярност сред потребителите - идеално съчетание от тъкани, принт и форми, разкошно качество на избраните материали, акуратност до най-малкия шев и оригинален дизайнерски подход.

Избраните материали са в достатъчно широк диапазон и могатда удовлетворят предпочитанията на всеки клиент. В асортимента: коприна, жакард, хасе, лен, сатен, чист памук.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign