10 Типа момичета, които ще срещнете на абитуриентския бал


Абутириентския бал е една омагьосваща еуфория. В ресторантите вече няма свободни места, фризьорските и козметичните салони са на максимум заети, а щастливите завършващи с нетърпение очакват да покажат какво са избрали да облекат на абитуриентския бал. И на фона на финалните приготовления, всяко момиче се надява, че ще изглежда красиво, неповторимо и омайно...
Абитуриентския бал е едно голямо шоу, в което всеки има своята роля. Ето най-често срещаните типове абитуриентки, които ще видите почти на всеки празник:

1.Примерното "добро" момиче


Скромността е запазената марка на "доброто" момиче. Роклята няма да Ви направи голямо впечатление, нито ще се зарадвате на прическата. Гримът и маникюрът вероятно си е направила сама или те са толкова обикновени, че никога няма да се запитате в кой точно козметичен център е била. Нейната срамежлива усмивка ще привлича погледите към себе си. Можете да я чуете да казва, че не е искала да изглежда като на маскарад и че иска, когато другите я видят, да я познаят все пак. Никога няма да я видите да танцува, качена на стол или върху масата.

2.Момичето "анти-абитуриентка"

Тя цял живот разказва, че абитуриентският бал е само едно излишно харчене на пари и няма какво толкова д асе празнува. Тя е срещу екстравагантните маникюри, прически и грим, а още повече критикува шикозните официални рокли. Вероятно ще се появи с панталон или някаква ежедневна комбинация от дрехи. Не е изключено вместо високи токчета да носи маратонки. Колкото и да е срещу еуфорията, която се стеле около абитуриентски бал, тя няма да пропусне възможността да се позабавлява лудо.3.Принцесата на мама и татко


Тя е момичето, което носи най-екстравагантната рокля и се движи с гордо вдигната глава. Нейните бижута се виждат от самолет и вероятно струват едно малко богатство. А роклята? Роклята определено не е купена от близкия MALL и за нейната цена знаят всички от випуска, защото тя говори за нея вече няколко месеца. Вероятно това момиче ще пристигне в скъпа кола или наета лимузина. По-голямата част от вечерта ще парадира наоколо и ще говори за роклята си. Лудите танци не са за нея..или по-скоро за нейната изискана рокля.
4.Кралицата на бала

Ако живеехме в Америка, тя щеше да получи титлата "Кралицата на бала". Тя е последовател на модните тенденции, а ходенето на училище за нея е възможност да покаже всички красиви и модерни комбинации от дрехи, които притежава. Най-популярната във випуска, а абитуриентския бал е нейната любима тема от началото на последната учебна година. Вероятно ще я видите в бляскава рокля с голяма цепка. Нейните обувки ще бъдат същински бужута. Тя обожава да бъде в центъра на вниманието, затова ще танцува цяла нощ, по възможност на най-високото и забележимо отвсякъде място.

5.Модерната "Пепеляшка" без принц

Нежен грим, елегантни бижута, малка чантичка и рокля тип "балерина"...Принцесата изглежда елегантна, изискана и романтична. Вероятно на главата си носи диадема, а гримът и включва блясък. Отстрани изглежда като принцеса, която очаква да пристигне нейния принц. Обича да танцува балади.

6.Почти булка

Белият цвят е модна тенденция и това момиче ще се възползва от това, за да блесне. Веднага ще си кажете, че роклята изглежда почти като булченска и абитуриентската вечер е като генерална репетиция за сватбата. Тя очаква перфектна, магическа вечер и почти няма да се отдели от партньора си. Танцува сдържано и колкото може по-елегантно.

7.Провокативната съблазнителка

Това момиче и за миг няма да си помисли да скрие своята секси фигура в дълга бална рокля. Нейният избор е тясна къса рокля или тясна дълга рокля с много дълбоко деколте. Тя живее, за да покаже своя сексапил и няма да се срамува да танцува предизвикателно и страстно.

8.Хипи-момичето

Докато редица абитуриентки не могат да дишат, стегнати в роклите си и постоянно внимават да не им падне блестящо камъче от роклите или да не им се развали ултра стилизираната прическа, това момиче танцува безгрижно в широка рокля и ниски обувки, и безгрижно размята свободно падащата й коса. За хипи-момичето е важно да си прекара добре и да танцува, колкото може повече.
9.Готик-девойката

За нея не съществуват модни тенденции. Тя има изграден стил и знае как точно иска да изглежда. Майка й сигурно се е опитала да я убеди да облече нещо по-светло за абитуриентския бал, но готик-девойката си остава един последователен тип. В определена степен тя презира блясъка и не намира нищо привлекателно и красиво в балните тоалети, които й намигат от всяка витрина и с които ще бъде заобиколена в празничната нощ. Танците в стил поп и фолк въобще не са сред нейните любими неща.

10.Уникалната "художествена" душа

Роклята не може да се намери в нито един магазин. Шита е специално за нея и вероятно е по неин дизайн. Има уникална рокля и чантичка, а вероятно носи и екстравагантен моден аксесоар на главата...Танцува само на определени песни. Само хубавата песен може да я вдигне от стола.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign