Любовен хороскоп за 2014: Овен


Любовният живот на Овните в годината на Дървения Кон ще изобилства от възходи и падения. И за да бъдат възходите повече от паденията, необходимо е да отделят повече време на любовната сфера и да се постараят да превъзмогнат себе си, а именно агресията си, която често е прекалена и създава много проблеми на Овните при общуването им с техните партньори. В началото на януари Овните ще бъдат изключително любовно настроени, особено неангажираните представители на тази зодия ще бъдат готови за всякакви приключения. Необвързаните Овни ще бъдат особено активни в търсенето на партньор, ще ухажват и обгрижват желания обект, който трудно ще се измъкне от хватката им. Освен свободните представители на противоположния пол, Овните ще насочат вниманието си и към  ангажирани в семейни отношения, което може да доведе до изневяра.
През февруари, март и април 2014 година семейните Овни ще бъдат амбицирани от перспективите за развитие в бизнеса и кариерата, което ще ги откъсне от семейните дела. Тези хора ще престанат да участват в живота на своето семейство и деца, което нерядко ще води до скандали и неприятности. Огнените Овни няма да осъзнаят веднага, че увлечението по работата им ги отделя от любимите хора и поставя отношенията им на границата на развода. Голяма е вероятността от временна раздяла на двойката, затова звездите съветват Овните да обърнат поглед към желанията и потребностите на любимия човек и на децата си, за да не се случи непоправимото.
Ако през тези месеци Овенът все пак е е преживял раздяла, той доста бързо ще промени начина си на мислене и на живот, за да може да върне любимия човек. С тази промяна той ще има реалната възможност в края на май или началото на юни да възстанови загубената връзка. В края на май, юни и юли 2014 Овенът е в изключителна сексуална кондиция, която ще бъде насочена само към един-единствен човек. През този период сексуалният живот на Овена и партньора му ще се украси с нови цветове, ще стане по-наситен и емоционален. Овенът ще предложи на своя любим човек нови усещания в еротичен план, особено ако двойката се отправи на почивка в южните страни.
В средата и края на лятото трябва да се отбележи, че в душата на Овена се появява тревожност и това може да се дължи на здравословни проблеми на някой близък човек. Овенът ще трябва да избяга от своите хобита и професионални задължения, за да се съсредоточи върху грижите за близкия. Това ще коства финансови средста, но повече ще бъде необходима грижата и вниманието към близкия човек, която Овенът никога не е способен да откаже.
С настъпването на септември, Овните могат да бъдат подложени на любовни провокации от лице от противоположния пол.
А при други може да се получи ситуация, в която да се съгласят да правят секс с човек, който не им е по сърце. Може да се очаква и агресивна реакция и публичност, които няма да са много приятни за Овена.
В началото на есента някои от Овните могат да вземат решение за важна стъпка в живота си - например да се преместят да живеят при любовния си партньор, дори това да значи преместване в друг град. В допълнение към това, може да решат да обединят съдбата си с тази на любимия и да организират и сватба до края на годината.
Средата и края на годината, както неангажираните, така и Овните, които са в любовна двойка ще прекарат времето си много позитивно, защото свободните хора от този знак имат способността да завързват дълги познанства, тъй като връзките за една нощ са им омръзнали и желаят да усетят душевната топлина и уют. Това желаят и Овните, които са обвързани, заради което ще започнат да отделят на любимия човек максимум внимание и непременно ще намерят общи занимания, които да ги сближат с партньора им.
Декември 2014 ще се отбележи с емоции, свързани със сватби за Овните, които ще се стремят да узаконят своите любовни отношения. Браковете на Овните обещават да бъдат дълги и щастливи, въпреки че периодичните конфликти, които се дължат на горещия характер на Овните са неизбежни.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign