Идеи за подарък за Вашия любим мъж

Изкуството на подаръка е умение, което не всеки притежава. Понякога имаме нужда от малко помощ, за да изберем подходящ подарък за любимия човек, който да го направи щастлив и доволен.
Въпреки, че по-важно е доброто намерение, все пак всички обичат внимателно подбрания подарък.
Наистина, винаги може директно да попитате партньора си на какъв подарък би се зарадвал най-много, но тогава изчезва елементът на изненадата, а трябва да признаем, че това не е най-интересният и изобретателен начин да правим подаръци. Освен това, не винаги въпросът е идеалното решение, защото в повечето случаи стандартно партньорите отговарят, че не искат нищо. За да откриете идеалния подарък, трябва наистина да се постараете.

Различни фактори могат да повлияят на избора на подарък, но големият проблем често е въображението (или липсата на такова). Какво и как да се подари в идеалния момент, независимо дали става дума за рожден ден, годишнина от връзката, димпломиране или друг празничен повод, остава загадка и недоумение за нас...

Най-важното е да се забавлявате и да се насладите на търсенето. Нека това да бъде забавна мисия, вместо напрегнато и нервно мъчение. Предлагаме Ви няколко съвета и идеи за подаръци...

1.Помислете за неговото хоби и интереси

Дали Вашият партньор е спортен тип или неговият интерес е насочен към най-новите продукти на модерните технологии? Не пренебрегвайте детайлите в дома му и в неговата стая. Разгледайте библиотеката му, ако притежава такава разбира се. Какво го интересува? - нека това бъде сигналът, който ще Ви насочва. Водете се от прости, но ефективни пътни знаци - любимият му цвят или храна, музикални предпочитания и филмов жанр или стил на обличане.

2.Бъдете креативни

Нека въображението Ви заработи. Спомнете си общи моменти, ваши тайни шеги и разговори, неща, които само Вие двамата оценявате като значимост и символика. Бъдете креативни, както при избора, така и в аранжирането и момента на самото връчване на подаръка. Не забравяйте картичка с лично послание.

3.Възползвайте се от приятелите му.

Приятелите могат да бъдат от реална помощ, когато става въпрос за идеалният подарък за Вашия любим. Спокойно може да потърсите съвет и да се консултирате с някой от тях, разбира се тайно, за да не провалите изненадата. Често приятелите имат сходни интереси, което може да улесни задачата Ви.

4.Не бързайте със скъпи и големи подаръци.

Ако сте в началото на връзката си, изберете малка, но важна дреболия. Още не се познавате толкова добре, за да изберете идеалния подарък, затова заложете на "безопасен" вариант. Изберете добра напитка, с която двамата може да отбележите повода. В зависимост от сезона, може да му подарите готина тениска с интересен надпис, шапка или шал с ръкавици.

Авантюристът

Ако той обожава да прекарва времето си навън, радва се на туризма или екстремните спортове, за начало качествено джобно ножче би бил идеалният подарък.
Термос или манерка е подходящ подарък за мъжа, който обича да ходи, тича или кара колело. Никога няма да сбъркате, ако подарите и маркова раница.
За изключително приключенски настроениет мъже - каска, палатка или спален чувал биха били идеалното попадение.
Авантюристът би се зарадвал, ако му подарите незабравимо преживяване като полет с парапланер например.

Спортен маниак

Неговата страст са спортните залози и следене на футболни резултати и статистики? Подарете му наръчни за залагания с различни техники за успешни залози.
Ако той е спортист, баскетболна или футболна топка биха били перфектния подарък.
Екип от неговия любим играч или отбор, както и шапка с логото на любимия клуб винаги е добър и приятен начин да изненадате спортния маниак.

Кариеристът

Поддържането на безупречен външен вид и грижи за стайлинга са чертите на амбициозния кариерист. Безпогрешен избор за подарък е електрическа самобръсначка.
Вратовръзка, подхождаща на стила му ще предизвика възхищение, както и копчета за маншети с интересен дизайн. Може да опитате и с чанта за новия му лаптоп, която му е необходима в момента.
Ако е пушач, може да го изненадате с табакера, красива запалка или кутия с пури.
Кожен портфейл, качествена писалка и тефтер-органайзер са възможностите, които може да имате предвид, когато търсите подарък за него.

Художествена душа

Специално изработен плакат с кадри от неговите любими филми или книга, по която е сниман филма, който го е въодушевил напоследък са подаръците, които няма да останат незабелязани от него. Запитайте се кой не неговият любим художник, за да откриете идеалния подарък за Вашия партньор. Биографията на неговия любим автор ще го впечатли, а също така избрани произведения на любим художник или фотограф.
Той би се зарадвал и на находчива карикатура или ръчно изработен сувенир, както и на интересна поставка за книги.

Техническата натура

Качествена и уникална компютърна мишка, слушалки за компютър или клавиатура са идеалните подаръци, за него.
Ако пък се впечатлява от последните съвременни технологии, едни добри тонколони са подарък, на който той истински ще се зарадва.
Иновативен калъф за мобилния му телефон е също чудесен подарък.
А ако Вашият партньор е истински фен на комиксите, време е да му подарите една мини-колекция от най-любимите.

Гурман

Ако интересът му е насочен към експерименти в кухнята и дегустирането на гурме специалитети, изобщо няма да сбъркате, ако му подарите готварска книга, хумористична престилка за готвене или комплект скъпи кухненски ножове.
Специална халба за бира, качествено вино, интересен тирбушон, колекция от специално подбрани подправки, интересни чаши за текила или шейкър за коктели са още няколко идеални възможности за подарък.
А ако наистина искате да го изненадате, сюрпризирайте го с домашно приготвени сладки или торта. Той ще оцени жеста Ви!

+Идеи за подарък, с които няма да сбъркате

Всеки мъж ще Ви бъде благодарен следните подаръци: шах, табла, комплект и чипове за покер, с които да се забавлява с приятелите си.
Нито един мъже не би отказал часовник (спортен или елегантен, в зависимост от стила му), очила, парфюм или портфейл.
Бутилка качествено уиски с подходящи чаши към него е подарък, който мъжете приемат с удоволствие.

И не забравяйте...Винаги, когато подарявате, правете го от сърце и с усмивка! 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign