Любовен хороскоп за 2014: Рак

За представителите на зодия Рак, годината на Дървения Кон е време за сексуална разкрепостеност, за свобода и независимост. Тази година ще бъде повратна точка в много отношения в живота на почти всички Раци. Тази промяна ще започне още в средата на януари 2014. Проблемът е в това, че представителите на зодия Рак, които са в любовни отношения, са уморени от липсата на разбиране, а често и унижавани от страна на любимия човек. Партньорите им често дават поводи за ревност. Освен това, те нарочно провокират емоциите на Рака, за да могат да се похвалят със свъята независимост и изоставят чувствителния Рак, объркан в чувствата си, често скърбящ за провалите и съдбата си.
Тази ситуация още през януари, февруари или март ще създаде сериозни конфликти между Рака и неговия партньор, които могат да доведат и до раздяла. В този случай може да очаквате дълги съдебни битки, изнудвания за родителски права, подялба на имущество и други негативни ситуации.
Коренно различно ще се почувстват Раците през пролетта. Ако през март и април те са объркани и отчаяни, неспособни за никакви близки отношения, то през май Раците ще се почувстват като победители, които имат волята и куража да променят живота си и да започнат всичко отначало. Това е времето, в което ще отприщят сексуалната си енергия, която е признак за зодията им. Те ще се превърнат в сексуални гиганти, които с ненаситен апетит и страст ще се събуждат всяка сутрин в различно легло.
Пролетта и първите месеци на лятото ще преминат в търсене на нови сексуални партньори. През това време представителите на зодия Рак  не мислят за дългосрочни отношения и могат да се отдадат на по-дълга връзка единствено с влиятелен и богат човек, който е пленен от красотата и вътрешния свят на Рака. Един от летните месеци може да се окаже прекрасна почивка за представителите на зодията, която ще се осъществи в южните страни.
Младите и неангажирани във връзка представители на зодия Рак през този период ще бъдат настроени за дълготрайни отношения. Вярно е, че при тях ще възникват проблеми в отношенията поради факта, че Ракът се стреми да бъде лидер и показва само своите силни страни и крие своята душевност точно в моментите, в които трябва да я покаже на партньора си. Решението да спорите с човека, когото обичате и да поставяте своите интереси по-високо от тези на любимия човек не е най-правилното решение, затова звездите съветват Раците да забравят своите амбиции и да се доверяват повече на сърцето си. Само в този случай, връзката, започнала в началото на лятото ще прерастне в дълбока и трайна любов.
Поредния завой на Съдбата очаква представителите на зодия Рак в края на лятото и началото на есента на 2014 година. Тези Раци, коит о възприемат партньора си само като сексуален обект, може да се изненадат от факта, че скоро ще имат бебе. Тази новина може да доведе до обратен ефект и да накара Рака да откаже да приеме тази новост и да избяга от тоговорност.
Женените или омъжените представители на зодия Рак през есента ще отдадат необходимото внимание на децата си, защото ще почувстват колко е необходимо точно в този момент да подкрепят и разберат детето си. Освен това, в душата на Рака, който в началото на годината е преживял раздяла със своя партньор, се появява желание за нова връзка или брак. Раците с цялата си душа жадуват за любов, защото са уморени от сексуалните си подвизи. А именно през август или септември на хоризонта ще се появи човекът, който ще засенчи всички дребни любовни авантюри на Рака до момента. Освен, че ще го покори физически, той ще проникне и в душата му, което ще наклони везните в избора на Рака.
През номеври или декември 2014 Раците са готови да направят предложение на любимия човек и дори да се преместят да живеят в друг град или държава, ако връзката го изисква. От този момент нататък в душата на Рака настъпва мир и спокойствие.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign