Любовен хороскоп за 2014: Близнаци


Бурна година в любовен план очаква представителите на зодия Близнаци. В отличие от другите зодиакални знаци, Близнаците предпочитат да казват всичко, което мислят и чувстват към човека отсреща, и то "лице в лице". И този път те няма да изневерят на себе си, въпреки, че животът ще ги постави в изключително трудни ситуации. Началото на годината ще бъде спокойна за повечето представители на Близнаци. Те трябва да се опитат да намалят настиска, който оказват върху партньора си и той ще се държи по подходящ начин, като изпълнява всяка прищявка, която капризния Близнак измисли. В случаите, когато Близнаците окажат по-голям натиск върху любимия човек, той може да експлоадира и поведението му да се окаже твърде непредвидимо. Споровете, ругатните и скандалите в периода януари - март могат да доведат до раздяла и дори развод. В двойките Близнаци - Водолей и Близнаци - Козирог нещата ще стоят по различен начин, защото представителите на тези зодии са хора, които не търпят пренебрежително отношение и винаги са способни да поставят на място Близнаците.
Пролетния период, март, април и май 2014 може да е доста опасен период в любовната сфера за тези Близнаци, тъй като през цялата пролет върху тях ще оказва въздействие агресивния и коварен Уран. В този период Близнаците ще бъдат като никога привлекателни, в тях ще се появи желание да се грижат за своята външност, да се впускат във флиртове и да съблазняват противоположния пол. Особено нетърпеливо ще действат необвързаните представители на зодията. Въпреки, че не трябва да забравяме, че не можем да очакваме сериозност от Близнаците. Те обичат да играят и да привличат с усмивки, закачки и намеци представителите на противоположния пол, но не ги допускат близо до себе си, а просто ги дразнят. Такива ситуации могат да завършат и не много приятно, тъй като дамите, които провокират самоуверени мъже, могат и да злоупотребят с търпението им.
Близнаците, които вече са в двойка, ще излъчват сексуална енергия, но всякакви опити да бъдат съблазнени ще бъдат пресечени още в зародиш. Представителите на тази зодия ще отговарят агресивно на всякакви намеци към тяхната личност, което може да им създаде много врагове.
В началото на лятото в мисленето и действията на Близнаците настъпват кардинални промени. Те ще бъдат привлечени от приключенията и експериментите, особено ангажираните във връзки Близнаци. В този период е необходимо да бъдат наблюдавани от партньорите си. Звездите съветват партньорите на Близнаците да вземат мерки, да отреагират правилно на "приключенското настроение" на своя любим. Добре е да разнообразят сексуалния живот, да помислят как да върнат романтиката в отношенията и да направят за своя Близнак истински "меден месец". Това може допълнително да сплоти и заздрави връзката. Въпреки това, възможно е твърде късно за разпознаете сигналите за промяна в настроението на човека, роден под знака на Близнаци. Ще научите след изневярата му, при това с такива шокиращи подробности, че е твърде вероятно да решите, че не е необходимо да продължавате отношенията си с него.

В края на август и началото на септември, в годината на Дървения Кон, Близнаците могат да водят двойнствен живот, успявайки да държат любимия човек в неведение, с нищо не издавайки, че се срещат с друг човек, който им дарява сексуални емоции. Характерно за Близнаците е, че са способни да прикрият добре връзката и има шансове тя да остане скрита завинаги. Това обаче по-скоро може да помогне за подобряване на отношенията в семеен план.
Октомври и началото на ноември ще се отбележи с искрената загриженост на Близнаците за близките им хора. Това ще се забележи от нежната грижа, с която Близнаците ще обградят децата и любимия си човек. Освен финансова помощ, Близнаците ще вникнат в проблемите и мечтите на любимите си хора и задължително ще осъществят някои от желанията им преди да настъпи следващата година.
В края на годината, в периода от средата на ноември до края на декември 2014 за семейните Близнаци е момент, в който ще се устремят към укрепване на любовните отношения с партньора. Ще прекратят с изневерите, защото вече са убедени, че са избрали "правилния" човек за съвместно бъдеще.
Що се отнася до неангажираните във връзки Близнаци, края на 2014 година е най-благоприятното време за среща с човека, който им е близък по дух и е твърде възможно да се влюбят безвъзвратно и дълбоко.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign