2018: Годината на Жълтото земно куче

2018: Годината на Жълтото земно куче

Според Източния календар, господар на 2018 година  ще бъде мъдрото и уравновесено Куче. Става дума за Жълтото Земно Куче, което  от първите дни на своето  проявление /То започва да е господства от 15 февруари 2018) ще започне да въвежда ред на нашата планета.

Какво ще ни донесе  Годината на Жълтото земно куче?

Трябва да знаете, че това ще бъде период на много видове метаморфози, но всички тези промени ще водят към по-добро.
Ако трябва да сме честни, самото Жълто земно куче не се стреми към големите промени и по принцип те не са заложени в неговия консервативен характре.
Но все пак какви промени ще настъпят през 2018?

Първо и много важно е, че на Земята ще намалеят разногласията между Великите сили. Правителствата на различните страни ще кажат „Стоп” на продължителните войни, а след това ще започнат да искат да се договорят на дипломатическо ниво за успокояване на страстите. Миролюбивото куче ще научи всички ни, че агресията не е най-добрият начин да се избавим от разногласията.
Мъдра и спокойна ще бъде 2018 година, включително и за тези хора, които имат взривоопасен характер. С желание или без те ще осъзнаят този факт, защото близките им трудно живеят в съседство със склад на боеприпаси.
Ако и Вашият характер е такъв, то знайте, че още в началото на 2018 година, Вашите близки ще започнат бунт, с помощта на който ще Ви призоват към ред и спокойствие. Решете какво ще изберете: да овладеете нервите си и да се борите за семейното щастие, или пък завинаги да се простите със статуса на семейна особа. Не забравяйте, че Жълтото Куче олицетворява спокойната домашна обстановка, в която няма място конфликтите. Ако все пак отново и отново подклаждате огъня на раздорите, семейната ви лодка ще потъне.
За всички, които смятат през 2018 година да започнат сериозна връзка Жълтото Земно куче ще Ви окаже много голяма помощ. Имайте предвид, че Жълтото куче е консервативно и не търсете партньор по дискотеките и нощните клубове. Всичко е много простичко. Възможно е Вашият нов партньор  да е някой от старите Ви познати, с който Вие общувате по съседски или пък с човек, с когото делите едно работно място.
Тези отношения ще се отличават със спокойствие, стабилност и простота. Да, възможно е в тях да няма изпепеляващи страсти /Жълтото Земно куче не ги толерира/, но тези връзки ще са основани на взаимно уважение и стабилност, на равнопоставеност и другарство. Те ще имат всички шансове да просъществуват за дълго.
Сега оставаме в очакване на времето, когато ще разберем, какво ни е приготвило Жълтото Земно куче по въпросите от финансовата сфера. Важно е да се знае, че кучето отделя особено внимание на тази сфера. Някои хора, с подкрепата на Жълтото куче ще успеят да достигнат до върхове в кариерата. Някои други пък именно през 2018 ще успеят да се докажат в сферата на предприемачеството. Земното куче ще подкрепя и онези, които се занимават с творческа или изобретателска дейност. Жълтото земно куче ще се отнесе към тях с голямо уважение и ще ги възнагради, ще им даде възможност на творческите натури в огромна степен да реализират своите потенциални възможности.

За 2018 година, която е под знака на Жълтото земно куче, е важно да се знае, че ще се толерират честни, порядъчни и хора, които са готови да работят много, а не хазартни личности. Както разбирате, тази характеристика е основна за най-големият приятел на човека Кучето.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign